Finsensvej 8B, 4.tv
2000 Frederiksberg

Perfekt 3V delelejlighed ved CBS og metro
Velindrettet hyggelig 3 værelses andelsbolig med lav boligydelse i økonomisk velfungerende forening med mere end 130 lejligheder. Andelsboligen ligger højt hævet over vejen og kvitterer med en fængslende udsigt til Diakonissestiftelsen.

Ejendommen er beliggende på nyrenoveret gade centralt på Frederiksberg. Der er kun et par hundrede meter til Metroen, CBS, shopping og Frederiksberg Have inkl. fem supermarkeder indenfor 100 meter.

Ejendommen vedligeholdes løbende - senest er taget udskiftet og i øjeblikket pågår udskiftning af faldstammer. Det har været muligt at bibeholde den lave boligydelse på trods af disse store vedligeholdelsesarbejder.

I gårdrummet er etableret en grøn fælles gårdhave og i kælderen er der vaskeri med brugsret. Der er som regel ledige parkeringspladser rundt om ejendommen og for cyklister flere cykelkældre. Der er mulighed for husdyr i ejendommen.

Lejligheden indeholder entré med fordeling til alle rummene. Mod syd ligger 2 lyse stuer en suite og med udgang til altanen med skøn aftensol. Dagligstuen er lys og rummelig og har god plads til spisebord og sofaarrangement. Spisestuen kan let anvendes som kollegie- eller børneværelse. Mod gården ligger stort soveværelse med plads til en stor seng og flere garderobeskabe. Køkkenet er med lyse elementer og hårde hvidevarer i stål. Badeværelset er af nyere dato med brusebad, varme i gulvet og mulighed for at tilslutte en vaskemaskine.

Lejligheden fremstår i god stand med stuklofter og afhøvlede plankegulve. Der medfølger et mindre kælderrum og et meget praktisk loftrum som anvendes som det "4. værelse".

Velindrettet og billig andelsbolig med enestående udsigt der skal opleves...!
 Ring 51 90 90 76 for fremvisning eller spørgsmål.

Copyright©2013 Vennick.dk.Best viewed with Chrome